Rabu, 3 November 2010

TEMPAT DOWNLOAD MOVIE HOT!!!(update 3NOV)

 amaran ini bukan iklan berbayar



sementelaah kin sedang bermaraton muvie week ni(kin tw korg pon bgtu an jgn malu2 terus terng saja...kah3)..kin nk sharekan page yg dah byk berjasa pada kin.
 
citer2 baru pon ade.selain movie sofware pon ade gak.kin suke site ni sbb update terkini mudah diakses melalui fb juga twitter.yyup.itu kelebihan mereka

dr pemerhatian kin, site ni byk citer korea, fans o kipas ssah mati muvie korea dan drama dis is a right place. peminat anime n manga if im not mistaken.kin prasan they all ade one piese, bleach..

ini yg paling kin suke sbb download kai mediafire,mudah, cepat dan puas hati k.de ade bg option lain cam fileserve n file it

yg ini ok jgak sometimes ade citer endon.
tp kin layan jek...ssah jgak nk cari citer endon sbb xramai yg update pasal citer indon

votelah header kin kat sini! tq so much pd ssape yg dah vote!!!
 
 site ni plak tuk tgk muvie online.ni biaseje kot.cm mlas nk tgk online sbb line slow.

kraetiv.net
yg ini byk muvie english tp ade jgak korea, taiwan,etc


ohcerita
site ni byk pilihan drama-drama melayu, muvie melayu, bgus juga sbb byk link yg dsediakan drpd pelbagai file hosting dan kebanyakan linknya amat memuaskan.
 
theamh

 oneclickmoviez
 
oneclickseriez

votelah header kin kat sini! tq so much pd ssape yg dah vote!!!

Ad

6 ulasan :

  1. yg mana terbaik? komen lah banyak skit~

    BalasPadam
  2. @Sir Marcellodah update!!!...it just pendapat kin la...klu rase bagus then go on la...enjoy

    BalasPadam
  3. orait cun =]

    BalasPadam
  4. heee..dah lama tak layan movie, kadang2 nak juga download..thankskin for the info. akan dilayan movie2 yang ada.

    BalasPadam
  5. @Sya Isya thnx.kin cume share ape2 sahaje yg kin tw

    BalasPadam
  6. Skali skala visit lar blog boni nie..tmpat download movie juga.. :D
    http://www.mediafireaz.info/

    BalasPadam

komen dari akaun google plus korang SH boleh baca tapi orang lain xboleh baca. ada problem dgn google+ comment, so tak boleh nak aktifkan,

Sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab anda sendiri. SakinHani tidak akan bertanggunjawab terhadap komen yang ditinggalkan.

SakinHani juga berhak untuk mengedit atau memadam mana-mana komen yang dikemukakan kepada blog ini seperti:
>Komen yang disifatkan sebagai spam
>Komen tidak senonoh
>Komen mengandungi bahasa atau ayat yang boleh menyinggung sensitiviti kaum atau agama yang lain
>Komen yang menyerang seseorang individu atau organisasi
>Komen yang berbaur perkauman