Selasa, 7 September 2010

ops! novel 18SG!



heh.sape punye keje ni?bulan2 pose search yg bukan2 ea....
last-last smpai kt blog kin.adeh.bile mase lak kin post entry2 camni nih?? nauzubillah
aiyark,byk2 taubat larh, setan mmg dah kene ikat. tp masih byk lagi setan2 yg menyerupai manusia
bulan ramadhan lagi berkat ni, bwk2 la beramal, muhasabah diri di bulan ramadhan, cari pahala bukan dosa yerk. lagi bagus korang pergi buat kad raya sendiri tuk member2 macam kad raye yg kin buat tuk korang daripada search yg bukan-bukan

p/s : sahur jangan tinggal yek, sunnah nabi tu, sahur bujang pon xpe janji sahur

2 ulasan :

  1. haha.tw xpe.naseb la search2 sampai kt blog ak. bak kate org nk buat dosa xjadi...huhu

    BalasPadam

komen dari akaun google plus korang SH boleh baca tapi orang lain xboleh baca. ada problem dgn google+ comment, so tak boleh nak aktifkan,

Sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab anda sendiri. SakinHani tidak akan bertanggunjawab terhadap komen yang ditinggalkan.

SakinHani juga berhak untuk mengedit atau memadam mana-mana komen yang dikemukakan kepada blog ini seperti:
>Komen yang disifatkan sebagai spam
>Komen tidak senonoh
>Komen mengandungi bahasa atau ayat yang boleh menyinggung sensitiviti kaum atau agama yang lain
>Komen yang menyerang seseorang individu atau organisasi
>Komen yang berbaur perkauman