Rabu, 29 Disember 2010

malaysia vs indon

i dunno y, bola kali ni rase meriah lak. kin nih bukan tgk bola pon. tp dis time, first time tgk smpai habis!!!! waaa!! kt twitter pon tgh rancak dgn trending2 yg hot.

mula dgn match kt stadium bukit jalil, time tuh kin jalan kl,tido umah mak sedara, sepupu2 kin yg laki smangat beli jersi sorg satu walau mahal!. yg kecik tu pon xnk kalah gak! time kt kl bleh rase lah musim bola, lengang jalan raya bile ade match kt stadium. haha, sbb tu kot bola kali rase nk tgk je, sbb tgk dorg pon smgt jek berjangkit skali smgt tuh...

lepas ni ramailah fan khairul fahmi, top5 dlm trending tu, tp de dah ade awek ok, cun lagi Elia nama die. tp an, 1 of indon player really ensem!!! irfan! haha xtw la pada korg ensem ke x, but first time tgk terus, 'sapa nama dia ni ek?ensem' haha. kemiangan sudah....

creadit google

12 ulasan :

  1. yaya....#ilovemalaysia. eh lupalak kita skrng kt bloggerland bukan twitterland.hehe

    BalasPadam
  2. trus view blog awex dy then follow! aha
    smuga mereka bahagia.amiinnn~ ^^

    BalasPadam
  3. @i.k.o aha.pantang je intan.hehe. dah jtuh cinta pndg pertama dgn irfan. dah xpandang khairul fahmi dah.hehe

    BalasPadam
  4. salam sis, selamat tahun baru...salam kenal, saya dah follow, kalau sudi follow me back k!!

    BalasPadam
  5. @Shag awak, irfan kin lg sweet!hehe

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. hihihi..memang elia pon turut glamer..mendadak naik follower dia..

    btw, dah lame ke u guna mangga ads tu? ada earning tak? huhu..me reg. 22 dis aritu, sampai skang takde earning lagi..kalau sudi reply kat blog me ek..thanks..

    Tolong saya boleh? :Jom vote saya..^_*

    BalasPadam

komen dari akaun google plus korang SH boleh baca tapi orang lain xboleh baca. ada problem dgn google+ comment, so tak boleh nak aktifkan,

Sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab anda sendiri. SakinHani tidak akan bertanggunjawab terhadap komen yang ditinggalkan.

SakinHani juga berhak untuk mengedit atau memadam mana-mana komen yang dikemukakan kepada blog ini seperti:
>Komen yang disifatkan sebagai spam
>Komen tidak senonoh
>Komen mengandungi bahasa atau ayat yang boleh menyinggung sensitiviti kaum atau agama yang lain
>Komen yang menyerang seseorang individu atau organisasi
>Komen yang berbaur perkauman