Khamis, 16 Disember 2010

mari berlari bersama BlogLarian!

ya,mari berlari dan terus berlari ya jangan pandang belakang lagi,hehe

hujan yg turun bagaikan mutiara, eh eh nk cakap pasal hujan sbnrnya, hujan renyai2 nampaknya di kota yg bernama skudai ini...hampir membuatkan sang dara seperti hendak tertidur. hehe.ok sudah berbasi-basi ya...nanti basi betul-betul nanti...
Saya suka berblogwalking kerana dapat tambah ramai kenalan, dapat tambah lebih byk ilmu pengetahuan(ni biasa dah), memudahkan kerja kin, jimat masa sempat nak men game(hehe), jimat letrik?(er ade kaitan ek?)

berblogwalking ni mmg dah biasa bagi blogger2, sapa yg xngerti mknanya mungkin de xde blog kot.HAHA. memandai je kin ni. tp rasanya tuk blogger2 otai xperlu blogwalking pon traffic dah mencanak an!










kin nak terangkan bloglarian ni pasal apa pon kin xarif lagi. so apa kata korg usha sndiri bloglarian

kin tag :
1.http://nettskerepek.blogspot.com/
2.http://catkitties00.blogspot.com/
3.http://bittersweettheconfuseme.blogspot.com/

6 ulasan :

  1. cik su pun masuk blog larian...hehe.. best n bagus

    BalasPadam
  2. apa yang ekin tak faham yer

    http://www.qalish.com/2010/12/contest-tips-unik-untuk-bayi-qalishcom.html

    BalasPadam
  3. @Cik Su humm...betul2....xsia-sia join :)

    BalasPadam
  4. @sumpit insyaallah ok dah...pahamla sket2.hehe

    BalasPadam
  5. @micky eyqa hehe.lailai.hehe.slamat kenalan eyqa :)

    BalasPadam

komen dari akaun google plus korang SH boleh baca tapi orang lain xboleh baca. ada problem dgn google+ comment, so tak boleh nak aktifkan,

Sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab anda sendiri. SakinHani tidak akan bertanggunjawab terhadap komen yang ditinggalkan.

SakinHani juga berhak untuk mengedit atau memadam mana-mana komen yang dikemukakan kepada blog ini seperti:
>Komen yang disifatkan sebagai spam
>Komen tidak senonoh
>Komen mengandungi bahasa atau ayat yang boleh menyinggung sensitiviti kaum atau agama yang lain
>Komen yang menyerang seseorang individu atau organisasi
>Komen yang berbaur perkauman