Selasa, 17 Mac 2015

13 ulasan :

  1. dtg dri segmen yg sama. Done follow :-)

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/03/giveaway-cash-rm500-2015-by-emas-putih.html

    jom join segmen sy

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/03/redbellas-segmen-keep-calm-follow-me.html

    BalasPadam
  2. Salam Hani...Kak Lya singgah sini dari Giveaway yang sama..All the best ya ..
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2015/03/giveaway-cash-rm500-2015-by-emas-putih.html

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. waaa kak mcm best je iPhone 5S :)))))

      Padam
  4. @farida done follow :) selamat berkenalan...

    BalasPadam
  5. datang dari segmen sama ^_^

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/03/giveaway-cash-rm500-2015-by-emas-putih.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai mieza. jom sama-sama kite meriahkan GA ni!

      Padam
  6. salam singgah dari giveaway sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/giveaway-cash-rm500-2015-by-emas-putih.html

    BalasPadam
  7. blogwalking dri segmen y sama =D gud luck ...
    http://alyanimatshah.blogspot.com/2015/03/giveaway-cash-rm500-2015-by-emas-putih.html

    BalasPadam

komen dari akaun google plus korang SH boleh baca tapi orang lain xboleh baca. ada problem dgn google+ comment, so tak boleh nak aktifkan,

Sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab anda sendiri. SakinHani tidak akan bertanggunjawab terhadap komen yang ditinggalkan.

SakinHani juga berhak untuk mengedit atau memadam mana-mana komen yang dikemukakan kepada blog ini seperti:
>Komen yang disifatkan sebagai spam
>Komen tidak senonoh
>Komen mengandungi bahasa atau ayat yang boleh menyinggung sensitiviti kaum atau agama yang lain
>Komen yang menyerang seseorang individu atau organisasi
>Komen yang berbaur perkauman