Jumaat, 21 Januari 2011

GA SakinHani | sapa yg bertuah???

inilah mase yg korg tunggu-tunggu an! apa lagi meh dgr cepat kin nk announce ni!!!

wajib ada banner ok! hehe....

oklah straight to da point. korg mesti dah xsabar an, tau dah....

firstly sory pada ssiapa yg dah join tp de x komen kat entry, sory sgt2! kin atleast nk adil pd ssape yg join ni.... syarat lain kin xkesah sgt sbnrnya, tp komen tu yg paling penting skali, again sory.

nk citer sal hadiahnya plak, kin ada buat pembaharuan.

kin keluarkan inner dr list, cam xbest lak org len dapat shawl ttibe sorg je dapat inner. nk post pon cam xsemangat je nanti. hehe. so kin tambah lagi 2 shawl. suka x suka x? kin ada tambah bonus lagi....hak3..alamak poket kin dah kering dah ni....ahaha. its ok, bukan slalu kin buat ni...hope korg puas hati lah....

ok now kita enjoy!!! 

 set 1

set 2

set 3

set 4 

bismillahhirrahmanirrahim....fuh fuh


kin pkai application ni ok, msalahnya kin xtaw nk bg shawl yg mana tuk yg bertuah ni,
so kin undi lagi tuk pilih hadiah...hehe.boleh kan....layan

peserta 59 dengan hadiah set 4

pesrta ke 118 dengan hadiah set 2

peserta 24 dengan hadiah set 1

pesrta 144 dengan hadiah set 3

p/s : kin dah cuba wat yg semampunya, sgla kekurangan, kin mintak maap, hope sume puas hati
p/s : slamat kenalan pada sume yg mngenali kin through GA ni, keep in touch ya!
p/s : kpd pemenang  sila email butiran diri : nama,alamat, no.hp(seng dihubungi) dgn
tajuk email pemenang 'sakinhani GA'- (bukan apa, byk sgt email nnt xcam mane email korg)

emial kpd : nr_sknh@yahoo.com


enjoy ur day!!!

23 ulasan :

  1. yeaayyy sy tak menang.. ehehe :)

    BalasPadam
  2. yeay menang! 1st time.. hehe thnx..~

    BalasPadam
  3. waaaa... sipi-sipi je lg nk menang... btw, thanxs+keep in touch!

    BalasPadam
  4. alhamdulillah.ad rezeki untuk mnang GA nie.tenkiu kin;)

    BalasPadam
  5. tahniah pd meng, yg kalah jgn putus asa yek...byk lg GA kat luar tu... :)

    BalasPadam
  6. ala..xbertuah no ai nie..haha
    btw..tahniah pd pemenang!

    BalasPadam
  7. oowhhh.. no kakyong tak naik... tahniah buat pemenang bertuah...

    BalasPadam
  8. tahniah sume.. best tu hadiah :)

    BalasPadam
  9. sume email kin dah dapat, sabar ye...nnt kin post, klu kin dah post nnt kin bgtw yek :)

    BalasPadam
  10. tahniah pada pemenang. saya pun tak menang..ngeh3 :)

    BalasPadam
  11. wah, saya pun tak menang.
    hee~

    BalasPadam
  12. yeayyy!!!!!!tq sakin.....heee~

    BalasPadam
  13. bila tgk komen ni rasa nak gelak je tp bagusla sebab semua happy =p

    p/s : saya mnganjurkan ptndingan blog.. saudari boleh tgk sini :-

    http://arsyadmaster.com/blog/contest/

    BalasPadam
  14. tahniah....shda x bernasib baik,..sedih nyer hehehhee...

    BalasPadam
  15. salam.. lupe nk btau, hdiah GA tu dh dpt.. thnx! =)

    BalasPadam

komen dari akaun google plus korang SH boleh baca tapi orang lain xboleh baca. ada problem dgn google+ comment, so tak boleh nak aktifkan,

Sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab anda sendiri. SakinHani tidak akan bertanggunjawab terhadap komen yang ditinggalkan.

SakinHani juga berhak untuk mengedit atau memadam mana-mana komen yang dikemukakan kepada blog ini seperti:
>Komen yang disifatkan sebagai spam
>Komen tidak senonoh
>Komen mengandungi bahasa atau ayat yang boleh menyinggung sensitiviti kaum atau agama yang lain
>Komen yang menyerang seseorang individu atau organisasi
>Komen yang berbaur perkauman