Selasa, 1 Februari 2011

jom la p universal studio-singapore!!!

hua...nak g, nak g

kin teringin nak g singapore.dah duk kt jb pun xpernah merasa taw.ayah kin bz...jom la korang p singapore! jom la! aritu member kin dah ada yg g dah...trip tuk satu hari je ke universal studio....rm175 work day rm195 weekdays. tgk dah murah dah ni. yg len lg mahal!!!...jom la (kene gedik2 sket nk pancing korng ni.hehe) pakej tu termasuk transport dari danga bay+entrance+ cupon makan.....






pic: creadit google

byk lg pic xlarat nk link sume.....
jom la ; )


4 ulasan :

  1. ikin . mmbe kite pon ade bt trip peg sane tp bwh uthm . 100 aje taw , siap psprt sume . tapi melawat jelaa sehari ue. haha. main2 uh ta kott, byr sendiri . :)

    BalasPadam
  2. @cik fara mmm...mybe tu jalan singapore je...klu masuk universal studio mahal sket...de cam theme park...dorg kate best!!!cm ala2 genting...tp de ada mcm2 cartoon disney tw...

    BalasPadam
  3. Hello there,

    I’m Azlina from Universiti Sains Malaysia, Penang. I am currently doing a research on Malaysian Bloggers as part of my Masters degree in Social Science (Psychology). Your blog has been selected and I would sincerely be grateful if you can participate in my study. In this research, I am interested to understand more about your blogging experience. If you are indeed 18 years old and above, and willing to spend a few moments of your time to complete a survey to help with my research, please answer the questionnaire in the link below as soon as possible. If you have any questions or concerns about this survey, you may email me at scorpluto35@yahoo.com.

    I sincerely appreciate your time and consideration!


    http://www.kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=IJNOIM_a20d967d



    Azlina
    scorpluto35@yahoo.com


    please delete this after done, thanks

    BalasPadam

komen dari akaun google plus korang SH boleh baca tapi orang lain xboleh baca. ada problem dgn google+ comment, so tak boleh nak aktifkan,

Sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab anda sendiri. SakinHani tidak akan bertanggunjawab terhadap komen yang ditinggalkan.

SakinHani juga berhak untuk mengedit atau memadam mana-mana komen yang dikemukakan kepada blog ini seperti:
>Komen yang disifatkan sebagai spam
>Komen tidak senonoh
>Komen mengandungi bahasa atau ayat yang boleh menyinggung sensitiviti kaum atau agama yang lain
>Komen yang menyerang seseorang individu atau organisasi
>Komen yang berbaur perkauman