Khamis, 14 April 2011

renovate kamar tidur fantasi anda skrang!

owh, jum kita renovate bilik tidur fantasi kita. hehe(ni keje org yg xdak duet nih)
aritu kin dah renovate dah bilik tidur sekali, arini kita renovate balik bilik tidur tu, bosan ah. asek same je.

yg ni nampak cam bilik budak-budak plak

pilih yg ni la nampak matured sket.hehe

pic : google
p/s : kejayaan bermula dgn angan-angan. tp bukan angan-angan  mat jenin taw!

4 ulasan :

  1. @tulus sweet me too lah...kumpul wet byk2 pastu nnt leh decorate bilik seniri :)

    BalasPadam
  2. kita tak reti nak renovate n i have no money :(

    BalasPadam
  3. miahaha.. semuanya pink ehh.. ><

    Entry Terbaru: Basic Tips on Personal Finance

    BalasPadam

komen dari akaun google plus korang SH boleh baca tapi orang lain xboleh baca. ada problem dgn google+ comment, so tak boleh nak aktifkan,

Sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab anda sendiri. SakinHani tidak akan bertanggunjawab terhadap komen yang ditinggalkan.

SakinHani juga berhak untuk mengedit atau memadam mana-mana komen yang dikemukakan kepada blog ini seperti:
>Komen yang disifatkan sebagai spam
>Komen tidak senonoh
>Komen mengandungi bahasa atau ayat yang boleh menyinggung sensitiviti kaum atau agama yang lain
>Komen yang menyerang seseorang individu atau organisasi
>Komen yang berbaur perkauman