Selasa, 3 Mei 2011

happy birthday SAKINHANI



tahu x apa yg kin teringin sgt nk buat pada hari istimewa mcm ni?

layan movie dgn member2

sambil makan eskem mcflurry cornette strawbery

breakdance dibawah langit biru? owh tu xmunkin.NO

bersiar-siar dgn en.nuv kesayangan ^.^

layan pesbook kt enpon, reply komen member2.hehe

atau gunakan sebaik mungkin hadiah free call ^.^

owh! tp itu sume mustahil.

coz im stuck in da midlle of FINAL!!! argh!!

rehat study jap bersama kek hari jadi. sobsob =.=

p/s : wish me the best in everything ^.^ tq
pic : google

13 ulasan :

  1. heeeeeeeeeeee
    kak nk wish lagi..
    ptut la x respon
    bizi exam..
    hepi besday kakkkk :D :D :D

    BalasPadam
  2. thnx la,sory smlm ak tdo awal,then lupe nk reply.hehe...@s.i.p.a.t.e.n

    BalasPadam
  3. happy belated birthday kin...
    aku dah penah sambut birthday time nak siapkan tesis..tak celeb mcm biase pun..sedey gile kot tim tu...huhuhu

    BalasPadam
  4. huhu.tahu xpe @eliza nabilah xbesh la cmni...

    BalasPadam
  5. tu pu aku nasib bek, member pompuan klas aku gi beli kek..terharu gile..

    BalasPadam

komen dari akaun google plus korang SH boleh baca tapi orang lain xboleh baca. ada problem dgn google+ comment, so tak boleh nak aktifkan,

Sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab anda sendiri. SakinHani tidak akan bertanggunjawab terhadap komen yang ditinggalkan.

SakinHani juga berhak untuk mengedit atau memadam mana-mana komen yang dikemukakan kepada blog ini seperti:
>Komen yang disifatkan sebagai spam
>Komen tidak senonoh
>Komen mengandungi bahasa atau ayat yang boleh menyinggung sensitiviti kaum atau agama yang lain
>Komen yang menyerang seseorang individu atau organisasi
>Komen yang berbaur perkauman