Rabu, 2 Julai 2014

Ketuk-Ketuk Aidilfitri Giveaways by D'nialicious Cakehouse

Give-away with love :)



Nah giveaways ni namanya Ketuk-ketuk Aidilfitri anjuran Dnialicious Cakehouse.





Dah nama pon Aidilfitri kan nah mesti ada kait mait dengan kuih-muih punyala. 

Hadiannya berupa sekotak kuih untuk setiap dua orang sahaja dari setiap negeri! Excited tak!!! Tapi untuk orang ganu ada special sket taw!

Kalau dapat boleh jadi kuih raya tahun ni kan! Xpon boleh sedekah kat jiran atau sesiapa yang lebih memerlukannya di pagi raya nanti insyaallah lebih berkat.

1 ulasan :

  1. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html

    BalasPadam

komen dari akaun google plus korang SH boleh baca tapi orang lain xboleh baca. ada problem dgn google+ comment, so tak boleh nak aktifkan,

Sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab anda sendiri. SakinHani tidak akan bertanggunjawab terhadap komen yang ditinggalkan.

SakinHani juga berhak untuk mengedit atau memadam mana-mana komen yang dikemukakan kepada blog ini seperti:
>Komen yang disifatkan sebagai spam
>Komen tidak senonoh
>Komen mengandungi bahasa atau ayat yang boleh menyinggung sensitiviti kaum atau agama yang lain
>Komen yang menyerang seseorang individu atau organisasi
>Komen yang berbaur perkauman