Selasa, 4 November 2014

Start keje baru dengan semangat baru

Alhamdulillah SH dapat job baru area kl! Yeay!!! Alhamdulillah...
Setelah sekian lama menganggur akhirnya dapat gak job. Thanks kpd mak ayah yg selalu doakan SH

Semalam pindah masuk rumah sewa kt kl. Rumah kali ni kecik sket berbanding dulu tp ok la. Better than before. Sewa pon mahal sket la. Hurmm..... tu xbleh lari. Bilik sewa sekarang mmg dah naik da. Dulu sewa 2++ skrg dh 3++. 2 2 dekat dekat dgn lrt...

Kt bawah ni pic hall rumah sewa(awat cam huduh sgt plak pic ni?) Tu je bleh tunjuk, xleh tunjuk lebih2 ye. hehe.

Korg klu nak tip rumah sewa bleh rujuk kt label `tip` dlm blog SH ni.

Bile dah duduk jauh dari family ni kene la pandai2 bawa diri. Berkawan kene memilih. Takut nnt lain plak yg jadinya. Ye x?

Area rumah sewa ni bagus jugak la ada lrt, masjid, kedai makan, klinik, pasar, pasar malam, kedai runcit, kawasan riadah, sekolah(xde kaitan pon sebenarnya) . Senang citer kalau xde transport mmg semuanya boleh sampai jalan kaki je.

Nk tw area mana kene pm la ye, xleh bagitw terang2 kat sini sat g ada paparazi mai rumah plak! (bajet retis la sangat! Haha..)

Ok la esok keje. Siap2 tido. Satgi ada yg duk kene jeling sbb dtg office lambat.

3 ulasan :

  1. Tahniah2...semoga terus diberkati...amin2..

    BalasPadam
  2. Ya. Tq. Thanks for your support

    BalasPadam
  3. telco company mne?

    BalasPadam

komen dari akaun google plus korang SH boleh baca tapi orang lain xboleh baca. ada problem dgn google+ comment, so tak boleh nak aktifkan,

Sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab anda sendiri. SakinHani tidak akan bertanggunjawab terhadap komen yang ditinggalkan.

SakinHani juga berhak untuk mengedit atau memadam mana-mana komen yang dikemukakan kepada blog ini seperti:
>Komen yang disifatkan sebagai spam
>Komen tidak senonoh
>Komen mengandungi bahasa atau ayat yang boleh menyinggung sensitiviti kaum atau agama yang lain
>Komen yang menyerang seseorang individu atau organisasi
>Komen yang berbaur perkauman