Ahad, 14 Julai 2013

Stable steak house

Minggu lepas punya citer ni. Berbuka western food kt kmpg baru. Siap ada bubur lambuk n buah free. Order punya order tak sangkalah besar gile die punya set.
Ada tomato sebijik, coslow, fries, bun and butter lagi.  Pastu p order pisang bakar plak... adeh. Mmg azab nak habeskan. Perut cm nk meletup ha...
. Kawan order chicken chop sizzling. Siap kene hidang ala hotel. Tip top punya. Dibukakan napkin dituangkan gravy. Customer xramai sgt time tu boleh la layan cam hotel. Sbb bulan pose ni org nk mkn mskan melayu je. Kitorang je yg pelik sket.huhu.
*tp mmg berbaloi dgn harga die.

4 ulasan :

  1. chicken vhop sizzling memang best,hik

    BalasPadam
  2. ni yang kat mane? kedai kapal ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukan, yg ni dekat kampung baru, dekat je dgn lrt kampung baru kalau x silap...

      Padam

komen dari akaun google plus korang SH boleh baca tapi orang lain xboleh baca. ada problem dgn google+ comment, so tak boleh nak aktifkan,

Sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab anda sendiri. SakinHani tidak akan bertanggunjawab terhadap komen yang ditinggalkan.

SakinHani juga berhak untuk mengedit atau memadam mana-mana komen yang dikemukakan kepada blog ini seperti:
>Komen yang disifatkan sebagai spam
>Komen tidak senonoh
>Komen mengandungi bahasa atau ayat yang boleh menyinggung sensitiviti kaum atau agama yang lain
>Komen yang menyerang seseorang individu atau organisasi
>Komen yang berbaur perkauman