Isnin, 15 September 2014

17 ulasan :

  1. salam singgah, mcm best aje. studioous.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. jum2 join, sambil join giveaway, sambil berkenalan!

      Padam
  2. Wallawei ada giveaway la boss. Tapi kalau tudung, saya bagi balik kat awak je buat hadiah perkenalan. Hehehe.

    Anyway, dear... awak sudah tersenarai dalam Liebster Awards. So, go check this link out and do your best, enjoy~

    http://serbaalah.blogspot.com/2014/09/boom-liebster-awards.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyaallah saya join ya. done follow!

      Padam
  3. Blogwalking dari segmen yang sama. Good luck :) --> Giveaway September by Karya Mahirah

    BalasPadam

  4. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    - inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html (25Sept9)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/giveaway-jubah-dress-cantik-by.html (30sept)

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyaallah SH singgah, n join GA tu mcm menarik je...huhu

      Padam
  5. Singgah dari segmen yg sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. GA ni tinggal brape hari je lagi. gud luck ye ros_reeza! :-d

      Padam
  6. singgah dari segmen sama.. gudluck! jemput singgah
    - http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html
    - http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/simple-segmen-by-ainim-rashihah.html

    BalasPadam
  7. Singgah sini dari GA yang sama :)

    BalasPadam
  8. datang dari segmen yang sama... goodluck yer... :D jemputlah join giveaway paris kite jugak ye... Giveaway Paris by JINDRISSKA

    BalasPadam
    Balasan
    1. waaa. GA paris macam best je bunyi!

      Padam
  9. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam

komen dari akaun google plus korang SH boleh baca tapi orang lain xboleh baca. ada problem dgn google+ comment, so tak boleh nak aktifkan,

Sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab anda sendiri. SakinHani tidak akan bertanggunjawab terhadap komen yang ditinggalkan.

SakinHani juga berhak untuk mengedit atau memadam mana-mana komen yang dikemukakan kepada blog ini seperti:
>Komen yang disifatkan sebagai spam
>Komen tidak senonoh
>Komen mengandungi bahasa atau ayat yang boleh menyinggung sensitiviti kaum atau agama yang lain
>Komen yang menyerang seseorang individu atau organisasi
>Komen yang berbaur perkauman